Rulouri cu salam și brânză de capră

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 5 porții

Aperitivele de acest tip sunt foarte savuroase, dar nu sunt chiar cele mai dietetice. Dar, este ok și să avem parte din când în când și de un răsfăț culinar. Rulourile au o crustă crocantă, și o umplutură de brânză de capră și salam, totul aromat cu puțin oregano. Pe deasupra puteți presăra puțin susan negru sau alb.

Ingrediente necesare pentru rulouri cu salam și brânză de capră

50 g salam, tocat

150 g brânză de capră

1 linguriță oregano

200 g foi de plăcintă

100 g unt topit

1 gălbenuș

2 lingurițe susan negru

Cum să prepari rulouri cu salam și brânză de capră

  1. Amestecă salamul tocat împreună cu brânza de vacă fărâmițată într-un bol mare, apoi asezonează cu oregano.
  2. Desfă un pachet de foi de plăcintă, așază-le pe suprafața de lemn și taie-le în două pe lățime.
  3. Unge fiecare foaie cu unt topit și adaugă 1-2 lingurițe de compoziție de brânză în capătul dinspre tine.
  4. Rulează începând din partea cu umplutura înspre capătul opus.
  5. Așază rulourile într-o tavă de cuptor și unge-le cu gălbenuș.
  6. Presară susanul negru și dă-le la cuptor pentru următoarele 15 minute, la 170 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *