Ingrediente necesare pentru rulouri cu salam și brânză de capră
50 g salam, tocat
150 g brânză de capră
1 linguriță oregano
200 g foi de plăcintă
100 g unt topit
1 gălbenuș
2 lingurițe susan negru
Cum să gătești rulouri cu salam și brânză de capră
- Amestecă salamul tocat împreună cu brânza de vacă fărâmițată într-un bol mare, apoi asezonează cu oregano.
- Desfă un pachet de foi de plăcintă, așază-le pe suprafața de lemn și taie-le în două pe lățime.
- Unge fiecare foaie cu unt topit și adaugă 1-2 lingurițe de compoziție de brânză în capătul dinspre tine.
- Rulează începând din partea cu umplutura înspre capătul opus.
- Așază rulourile într-o tavă de cuptor și unge-le cu gălbenuș.
- Presară susanul negru și dă-le la cuptor pentru următoarele 15 minute, la 170 de grade Celsius.