Rulouri din carne de vită și brânză cu mucegai

  • Dificultate: Mică
  • 1 oră
  • 4 porții

Sunt atât de simpatice și de delicioase aceste gustări cu carne și brânză, încât prietenii tăi vor rămâne cu gurile pline, iar apoi cu ele căscate. Va fi o seară sau o după amiază de pomină și pentru că înainte de a înfășura brânza cu mucegai în carnea subțire feliată, o vom marina așa cum se cade.

Ingrediente necesare pentru rulouri din carne de vită și brânză cu mucegai

½ kg antricot de vită, feliat subțire
2 căței de usturoi, zdrobiți
½ linguriță scorțișoară
1 linguriță cimbru
1 linguriță rozmarin
1-2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
piper
sare de mare
1 cană brânză bio cu mucegai, făcută bucăți

Cum să prepari rulouri din carne de vită și brânză cu mucegai

  1. Se pun feliile de carne într-o pungă sigilabilă, se adaugă peste ele usturoiul, scorțișoara, cimbrul, rozmarinul, uleiul de măsline și piper cu sare de mare, după gust. Se închide punga și se amestecă.
  2. Se lasă la marinat o jumătate de oră.
  3. Se înfășoară bucățile de brânză în felii de carne și se fixează cu scobitori.
  4. Se pun într-o tavă de copt și se lasă la cuptor 15 minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *