Ingrediente necesare pentru rulouri din carne de vită și brânză cu mucegai
½ kg antricot de vită, feliat subțire
2 căței de usturoi, zdrobiți
½ linguriță scorțișoară
1 linguriță cimbru
1 linguriță rozmarin
1-2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
piper
sare de mare
1 cană brânză bio cu mucegai, făcută bucăți
Cum să prepari rulouri din carne de vită și brânză cu mucegai
- Se pun feliile de carne într-o pungă sigilabilă, se adaugă peste ele usturoiul, scorțișoara, cimbrul, rozmarinul, uleiul de măsline și piper cu sare de mare, după gust. Se închide punga și se amestecă.
- Se lasă la marinat o jumătate de oră.
- Se înfășoară bucățile de brânză în felii de carne și se fixează cu scobitori.
- Se pun într-o tavă de copt și se lasă la cuptor 15 minute la 180ºC.