Rulouri din foietaj cu chorizo și brânză de capră

  • Dificultate: Medie
  • 55 de minute
  • 4 porții
Rulouri din foietaj cu chorizo și brânză de capră

Aceste rulouri sunt crocante și savuroase, meritând pe deplin a fi încercate. Sunt umplute cu chorizo și brânză de capră, iar alături am pregătit un sos delicios pe bază de ardei copt. Dacă sunteți în căutarea unor aperitive demne de o masă importantă, acestea ar fi numai bune!

Ingrediente necesare pentru rulouri din foietaj cu chorizo și brânză de capră

200 grame brânză de capră

50 grame chorizo, tocat

1 lingură chives, tocat

sare

piper

250 grame foi de plăcintă

unt topit

2 ardei copți, felii subțiri

4 căței usturoi

1 linguriță oregano

1 lingură pătrunjel, tocat

2 lingurițe suc de lămâie

1 ceapă roșie, sferturi

 

Rulouri din foietaj cu chorizo și brânză de capră - mod de preparare

  1. Adaugă brânza de capră și salamul chorizo într-un bol mic și amestecă.
  2. Adaugă chives și asezonează cu sare și piper.
  3. Așază foile de plăcintă în grupuri de 5, ungând cea mai de sus foaie cu unt topit.
  4. Decupează în forme pătrate cu o latură de aproximativ 7-8 cm.
  5. Întinde 1-2 lingurițe de amestec de brânză de capră peste fiecare pătrățel și rulează-le.
  6. Așază-le apoi într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  7. Dă-le la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.
  8. Scoate rulourile și mai unge-le cu untul topit. Dă-le din nou la cuptor pentru încă 5 minute.
  9. Pentru sos, adaugă ardeii copți, usturoiul, pătrunjelul, oregano-ul, sucul de lămâie și ceapa într-un blender și pasează până obții un sos omogen.
  10. Servește rulourile cu sosul de ardei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *