Salată boeuf fără maioneză

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 3 porții

Un preparat extrem de savuros, salata boeuf vine la pachet și cu destul de multe calorii. Dacă vrem însă să mai scăpăm de ele, putem foarte bine să renunțăm la maioneză. Astfel, vom păstra legumele și carnea, putându-ne lua necesarul de vitamine și substanțe nutritive. Haideți să vedeți cum este!

Ingrediente necesare pentru salată boeuf fără maioneză

1 cartof
1 morcov
1 rădăcină pătrunjel
250 g rasol de vită
apă
2 castraveți murați
200 g mazăre la conservă
2 linguri muștar
2 linguri ulei
sare

Cum să prepari salată boeuf fără maioneză

  1. Adaugă cartoful, morcovul, rădăcina de pătrunjel și carnea de vită într-o cratiță pe foc mediu.
  2. Acoperă-le cu apă, dă în clocot și fierbe-le timp de 30 de minute.
  3. Taie legumele fierte, carnea și castraveții murați în cubulețe. Taie rădăcina de pătrunjel în felii subțiri.
  4. Mută totul într-un bol mare de salată, apoi adaugă mazărea.
  5. Amestecă uleiul și muștarul într-un bol mic. Acesta va fi dressingul salatei.
  6. Adaugă dressingul, asezonează cu sare și piper după gust și amestecă bine salata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *