Salată caldă de fructe
Vă gândiți la un desert simplu? Haideți să facem unul în care să încorporăm câteva fructe. O salată caldă, mai exact. Luăm pere și piersici, câteva fructe uscate și le gătim la slow cooker. Nu înainte însă de a le înmiresma cu scorțișoară, nucșoară și puțin un topit. Veți avea nevoie de puțină răbdare, dar slow cookerul va face treaba în locul dumneavoastră.
Ingrediente necesare pentru salată caldă de fructe
2 linguri zahăr brun
1 linguriță nucșoară
1 linguriță scorțișoară
sare
250 ml sos de mere
2 linguri unt, topit
300 grame pere la conservă
200 grame piersici la conservă
1 mână merișoare uscate
1 mână caise uscate
zahăr pudră (opțional)
Cum să prepari salată caldă de fructe
- Adaugă zahărul pudră, scorțișoara și nucșoara într-un bol mare. Adaugă un praf de sare și amestecă bine.
- Toarnă sosul de mere și untul topit. Amestecă și lasă sosul deoparte.
- Pregătește-ți slow cookerul și adaugă toate fructele împreună cu amestecul de sos de mere.
- Acoperă slow cookerul cu un capac și gătește fructele timp de două ore la temperatură mare.
- Poți servi preparatul într-un pahar, cu puțin zahăr pudră presărat pe deasupra.