Salată caldă de fructe

  • Dificultate: Mică
  • 2 ore și 5 minute
  • 4 porții

Vă gândiți la un desert simplu? Haideți să facem unul în care să încorporăm câteva fructe. O salată caldă, mai exact. Luăm pere și piersici, câteva fructe uscate și le gătim la slow cooker. Nu înainte însă de a le înmiresma cu scorțișoară, nucșoară și puțin un topit. Veți avea nevoie de puțină răbdare, dar slow cookerul va face treaba în locul dumneavoastră.

Ingrediente necesare pentru salată caldă de fructe

2 linguri zahăr brun

1 linguriță nucșoară

1 linguriță scorțișoară

sare

250 ml sos de mere

2 linguri unt, topit

300 grame pere la conservă

200 grame piersici la conservă

1 mână merișoare uscate

1 mână caise uscate

zahăr pudră (opțional)

 

Cum să prepari salată caldă de fructe

  1. Adaugă zahărul pudră, scorțișoara și nucșoara într-un bol mare. Adaugă un praf de sare și amestecă bine.
  2. Toarnă sosul de mere și untul topit. Amestecă și lasă sosul deoparte.
  3. Pregătește-ți slow cookerul și adaugă toate fructele împreună cu amestecul de sos de mere.
  4. Acoperă slow cookerul cu un capac și gătește fructele timp de două ore la temperatură mare.
  5. Poți servi preparatul într-un pahar, cu puțin zahăr pudră presărat pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *