Ingrediente necesare pentru salată caldă de fructe
2 linguri zahăr brun
1 linguriță nucșoară
1 linguriță scorțișoară
sare
250 ml sos de mere
2 linguri unt, topit
300 grame pere la conservă
200 grame piersici la conservă
1 mână merișoare uscate
1 mână caise uscate
zahăr pudră (opțional)
Cum să gătești salată caldă de fructe
- Adaugă zahărul pudră, scorțișoara și nucșoara într-un bol mare. Adaugă un praf de sare și amestecă bine.
- Toarnă sosul de mere și untul topit. Amestecă și lasă sosul deoparte.
- Pregătește-ți slow cookerul și adaugă toate fructele împreună cu amestecul de sos de mere.
- Acoperă slow cookerul cu un capac și gătește fructele timp de două ore la temperatură mare.
- Poți servi preparatul într-un pahar, cu puțin zahăr pudră presărat pe deasupra.