Salată caldă de legume cu brânză de capră

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 2 porții

Salata asta care e numai bună pentru o dietă cum e Montignac-ul, se servește călduță. Gustul ei delicios și special vine, în primul rând, de la combinația de ardei grași copți și de brânză de capră, lăsată și ea la cuptor câteva minute. Prin urmare, un amestec de gust afumat cu sărat, la care mai adăugăm și alte câteva bunătăți.

Ingrediente necesare pentru salată caldă de legume cu brânză de capră

3 ardei grași roșii, curățați
3 linguri ulei de măsline
sare
50-100 grame rucola
2 roșii, cubulețe
1/2 cană fasole roșie la conservă
mentă proaspătă
1 linguriță busuioc uscat
sare
piper
2-3 lingurițe suc de lămâie
100-150 grame brânză de capră

Salată caldă de legume cu brânză de capră - mod de preparare

  1. Pune ardeii într-un vas de copt, stropește-i cu 1 lingură de ulei de măsline, sărează-i, apoi dă-i la cuptor 15 minute la 220˚C.
  2. Curăță ardeii copți de pieliță, taie-i și pune-i într-un castron.
  3. Adaugă rucola, roșiile și fasolea, pune câteva frunze de mentă, asezonează cu busuioc uscat, sare și piper și stropește cu uleiul de măsline rămas și cu sucul de lămâie. Amestecă.
  4. Pune brânza de capră într-un vas termorezistent și las-o la cuptor 2-3 minute la 190ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *