Ingrediente necesare pentru salată caldă de legume cu brânză de capră
3 ardei grași roșii, curățați
3 linguri ulei de măsline
sare
50-100 grame rucola
2 roșii, cubulețe
½ cană fasole roșie la conservă
mentă proaspătă
1 linguriță busuioc uscat
sare
piper
2-3 lingurițe suc de lămâie
100-150 grame brânză de capră
Cum să gătești salată caldă de legume cu brânză de capră
- Pune ardeii într-un vas de copt, stropește-i cu 1 lingură de ulei de măsline, sărează-i, apoi dă-i la cuptor 15 minute la 220˚C.
- Curăță ardeii copți de pieliță, taie-i și pune-i într-un castron.
- Adaugă rucola, roșiile și fasolea, pune câteva frunze de mentă, asezonează cu busuioc uscat, sare și piper și stropește cu uleiul de măsline rămas și cu sucul de lămâie. Amestecă.
- Pune brânza de capră într-un vas termorezistent și las-o la cuptor 2-3 minute la 190ºC.