Salată Caprese

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • 2 porții

Se știe cât sunt de simplu de pregătit salatele, în general. Așa stă treaba și cu salata Caprese (adică din Capri). Felul în care vei aranja brânza și roșiile în farfurie ține numai de tine (sau poți urma sugestia noastră). Oricum, mai mult de 10 minute nu are cum să-ți ia.

Ingrediente necesare pentru salată Caprese

2-3 roșii, feliate
100-150 grame mozzarella bio, feliată
2 linguri ulei de măsline extravirgin
sare de mare
busuioc
piper

Cum să gătești salată Caprese

  1. Așază roșiile și brânza feliate pe o farfurie întinsă sau pe un platou.
  2. Stropește-le cu uleiul de măsline.
  3. Asezonează cu sare de mare și piper și ornează cu frunze de busuioc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *