Salată cu paste și chifteluțe

  • Dificultate: Medie
  • 55 de minute
  • 2 porții

Vreți să mâncați ceva gustos astăzi? Haideți să facem împreună o salată cu paste și chiftele. Dar, acestea nu sunt niște chiftele obișnuite. Pentru mai multă savoare, am adăugat în amestecul de carne puțină carne de cârnați și câteva linguri de humus. Suntem siguri că o să va placă!

Ingrediente necesare pentru salată cu paste și chifteluțe

sare

150 de grame fusilli

300 grame carne tocată de vită

150 grame carne de cârnați

50 grame pesmet

2 linguri hummus

2 lingurițe pătrunjel uscat

piper

50 grame semințe de susan

ulei pentru prăjit

roșii cherry (opțional)

parmezan (opțional)

Salată cu paste și chifteluțe - mod de preparare

  1. Pune apa la fiert pentru paste într-o cratiță și dă-o în clocot.
  2. Adaugă pastele și fierbe-le pentru 15 minute (sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj).
  3. Separat, adaugă carnea de vită într-un bol mare împreună cu carnea de cârnați, pesmet, hummus, pătrunjel, sare și piper.
  4. Amestecă cu mâinile până se obține un amestec omogen. Formează chiftelele și dă-le prin susan.
  5. Chifteluțele se prăjesc în ulei încins timp de 8-10 minute.
  6. Servește chiftelele împreună cu fusilli, roșii cherry și parmezan ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *