Salată cu paste și chifteluțe

Vreți să mâncați ceva gustos astăzi? Haideți să facem împreună o salată cu paste și chiftele. Dar, acestea nu sunt niște chiftele obișnuite. Pentru mai multă savoare, am adăugat în amestecul de carne puțină carne de cârnați și câteva linguri de humus. Suntem siguri că o să va placă!
Ingrediente necesare pentru salată cu paste și chifteluțe
sare
150 de grame fusilli
300 grame carne tocată de vită
150 grame carne de cârnați
50 grame pesmet
2 linguri hummus
2 lingurițe pătrunjel uscat
piper
50 grame semințe de susan
ulei pentru prăjit
roșii cherry (opțional)
parmezan (opțional)
Cum să prepari salată cu paste și chifteluțe
- Pune apa la fiert pentru paste într-o cratiță și dă-o în clocot.
- Adaugă pastele și fierbe-le pentru 15 minute (sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj).
- Separat, adaugă carnea de vită într-un bol mare împreună cu carnea de cârnați, pesmet, hummus, pătrunjel, sare și piper.
- Amestecă cu mâinile până se obține un amestec omogen. Formează chiftelele și dă-le prin susan.
- Chifteluțele se prăjesc în ulei încins timp de 8-10 minute.
- Servește chiftelele împreună cu fusilli, roșii cherry și parmezan ras.