Salată cu penne, cartofi și fasole verde
Ți se pare că doar carnea te satură? Haide să încerci ceva consistent, dar care este total lipsit de carne. Este o salată cu trei ingrediente de bază, și anume cartofii, fasolea verde și pastele. Acestea se fierb separat și se amestecă într-un bol mare de salată. Ca să legăm mai bine lucrurile, noi am adăugat puțin sos pesto și smântână, dar puteți folosi și un dressing pe bază de maioneză ori iaurt.
Ingrediente necesare pentru salată cu penne, cartofi și fasole verde
4 cartofi albi, tăiați în sferturi
sare
100 grame paste
100 grame fasole verde
2 linguri sos pesto
1 lingură smântână
sare
piper
Cum să prepari salată cu penne, cartofi și fasole verde
- Adaugă cartofii în apă clocotită cu puțină sare și fierbe-i timp de 10 minute.
- Scurge-i după ce ai terminat.
- Repetă procesul cu pastele și cu fasolea verde.
- Adaugă pastele, cartofii și fasolea verde într-un bol mare de paste.
- Amestecă totul cu pesto și smântână.
- Asezonează cu sare și piper după gust.