Salată cu pere, spanac și brânză cu mucegai

  • Dificultate: Mică
  • 10 minute
  • 2 porții

Această salată combină câteva ingrediente neobișnuite în farfurie, însă o face în stil mare. Para, spanacul și semințele de rodie veți vedea că merg de minune într-o salată alături de nuci coapte, puțin muștar și brânză cu mucegai.

Ingrediente necesare pentru salată cu pere, spanac și brânză cu mucegai

50 grame nuci

1 linguriță ulei de măsline

1 linguriță oțet de cidru

1 linguriță miere

1 linguriță muștar Dijon

sare

piper

200 grame baby spanac

30 grame semințe de rodie

1 pară, felii subțiri

100 grame brânză cu mucegai

Cum să prepari salată cu pere, spanac și brânză cu mucegai

  1. Pune nucile într-un vas de cuptor și coace-le timp de 10 minute la 180 de grade Celsius.
  2. Ia un bol mic și amestecă uleiul de măsline, oțetul, mierea, muștarul, sarea, și piperul. Acesta va fi dressingul salatei.
  3. Amestecă într-un bol de salată baby spanacul, feliile de pară, semințele de rodie și brânza cu mucegai. Adaugă dressingul și nucile coapte.
  4. Amestecă și servește salata cu brânză cu mucegai pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *