Salată cu pere, spanac și brânză cu mucegai
Această salată combină câteva ingrediente neobișnuite în farfurie, însă o face în stil mare. Para, spanacul și semințele de rodie veți vedea că merg de minune într-o salată alături de nuci coapte, puțin muștar și brânză cu mucegai.
Ingrediente necesare pentru salată cu pere, spanac și brânză cu mucegai
50 grame nuci
1 linguriță ulei de măsline
1 linguriță oțet de cidru
1 linguriță miere
1 linguriță muștar Dijon
sare
piper
200 grame baby spanac
30 grame semințe de rodie
1 pară, felii subțiri
100 grame brânză cu mucegai
Cum să prepari salată cu pere, spanac și brânză cu mucegai
- Pune nucile într-un vas de cuptor și coace-le timp de 10 minute la 180 de grade Celsius.
- Ia un bol mic și amestecă uleiul de măsline, oțetul, mierea, muștarul, sarea, și piperul. Acesta va fi dressingul salatei.
- Amestecă într-un bol de salată baby spanacul, feliile de pară, semințele de rodie și brânza cu mucegai. Adaugă dressingul și nucile coapte.
- Amestecă și servește salata cu brânză cu mucegai pe deasupra.