Salată cu portocale și brânză de capră

  • Dificultate: Foarte mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Și în cazul salatelor, imaginația este singura limită când vine vorba de ingrediente. Din acest motiv, nu vedem de ce nu am aduce împreună în același castron portocale, măsline, ceapă, brânză de capră și migdale. Toate stropite cu dressingul obținut din suc de portocală, muștar și oțet din vin alb. De ce nu?

Ingrediente necesare pentru salată cu portocale și brânză de capră

2 portocale
2 lingurițe oțet din vin alb
1 linguriță muștar Dijon
sare
piper
1-2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 ceapă roșie, felii subțiri
⅓ cană măsline Kalamata fără sâmburi
1 linguriță tarhon, tocat mărunt
60-70 grame brânză de capră
2 linguri migdale, fulgi

Cum să gătești salată cu portocale și brânză de capră

  1. Stoarce o portocală și toarnă sucul într-un castron.
  2. Adaugă oțetul, muștarul și uleiul de măsline și asezonează cu sare și piper. Amestecă și lasă dressingul deoparte.
  3. Curăță cealaltă portocală, taie-o în felii și pune-o într-un castron.
  4. Adaugă ceapa roșie, măslinele și tarhonul și stropește cu dressingul. Amestecă.
  5. Presară cu brânză de capră și migdale și servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *