Ingrediente necesare pentru salată cu portocale și brânză de capră
2 portocale
2 lingurițe oțet din vin alb
1 linguriță muștar Dijon
sare
piper
1-2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 ceapă roșie, felii subțiri
⅓ cană măsline Kalamata fără sâmburi
1 linguriță tarhon, tocat mărunt
60-70 grame brânză de capră
2 linguri migdale, fulgi
Cum să gătești salată cu portocale și brânză de capră
- Stoarce o portocală și toarnă sucul într-un castron.
- Adaugă oțetul, muștarul și uleiul de măsline și asezonează cu sare și piper. Amestecă și lasă dressingul deoparte.
- Curăță cealaltă portocală, taie-o în felii și pune-o într-un castron.
- Adaugă ceapa roșie, măslinele și tarhonul și stropește cu dressingul. Amestecă.
- Presară cu brânză de capră și migdale și servește.