Salată cu ton roșu și dressing de muștar
Bucurați-vă de savoarea tonului în aceasta salată gustoasă și sănătoasă în același timp. Pentru un plus de gust, gătiți peștele într-o crustă de semințe de susan si boabe de piper. Iar dacă proteinele nu vi se par suficiente, un ou fiert tare va merge excelent în această combinație.
Ingrediente necesare pentru salată cu ton roșu și dressing de muștar
2 lingurițe semințe de muștar
1 linguriță boabe de piper
sare
1 lingură ulei de măsline
300 grame ton roșu
150 grame salată iceberg
75 grame roșii cherry, jumătăți
30 grame măsline verzi, fără sâmburi
30 grame măsline negre, fără sâmburi
1 castravete, feliat subțire
1 ardei gras, feliat subțire
1 ou fiert tare (opțional)
Pentru dressing:
1 linguriță muștar
2 lingurițe ulei de măsline
sare
Cum să prepari salată cu ton roșu și dressing de muștar
- Zdrobește semințele de muștar și boabele de piper într-un mojar.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă tonul și gătește-l timp de 6 minute pe parte.
- Dă peștele prin amestecul zdrobit, creând astfel o crustă.
- Adaugă salata, roșiile cherry, măslinele, castravetele si ardeiul gras într-un bol de salată.
- Adaugă tonul roșu, dressingul, și amestecă bine.
- Opțional se poate adăuga și un ou fiert tare.