Salată de broccoli cu fulgi de migdale și rodie

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • O porție

Ah, ce salată bună urmează! E cu broccoli și cu ceapă roșie, dar nu lipsește nici brânza rasă și nici semințele de rodie. Pe acestea din urmă, poți să le sari dacă nu-ți convin, fiindcă înțelegem că nu oricine are răbdare să le mănânce. Salata noastră are și „cranț”, datorită fulgilor de migdale, iar aroma ei e irezistibilă mulțumită dressingului acrișor.

Ingrediente necesare pentru salată de broccoli cu fulgi de migdale și rodie

3 linguri fulgi de migdale
2 lingurițe muștar Dijon
1-2 căței de usturoi, zdrobiți
1 lingură oțet din cidru de mere
1-2 linguri ulei de măsline
sare de mare
150 grame broccoli, bucăți
1 ceapă roșie, mărunțită
2 linguri semințe de rodie
50 grame brânză Cheddar, rasă

Cum să prepari salată de broccoli cu fulgi de migdale și rodie

  1. Prăjește ușor fulgii de migdale într-o tigaie.
  2. Într-un castron mic, amestecă muștarul cu usturoiul, oțetul din cidru și uleiul de măsline. Adaugă și un pic de sare de mare.
  3. Într-un castron încăpător, adaugă broccoli și ceapa roșie, semințele de rodie și brânza rasă. Adaugă și semințele de migdale și toarnă deasupra dressingul. Amestecă și servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *