Salată de conopidă cu maioneză

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • 2 porții

Conopida fiartă, cu textura ei cea fină, este numai bună pentru o salată caldă. Însă ce-ar fi conopida goală altfel decât o mâncare sănătoasă dar fadă? Haide s-o înveselim puțin cu maioneză piperată și usturoiată și cu ceapă verde. Și tot pentru aromă, vom fierbe conopida în lapte.

Ingrediente necesare pentru salată de conopidă cu maioneză

1 conopidă
lapte
sare
piper
1/2 cană maioneză cu piper
1 lingură muștar
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
piper
ceapă verde, tocată

Cum să gătești salată de conopidă cu maioneză

  1. Desfă conopida și fierbe-o într-o oală cu lapte la foc mic, asezonând cu sare și piper.
  2. Strecoar-o și las-o deoparte.
  3. Amestecă maioneza cu muștarul și usturoiul, adăugând piper.
  4. Amestecă conopida fiartă cu acest sos.
  5. Servește salata presărată cu ceapă verde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *