Salată de fasole galbenă cu mușchi de vită

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Iată o salată de fasole galbenă, spanac și roșii uscate în care se integrează de minune mușchi de vită făcut la grătar sau pe grill, lângă câteva jumătăți de ceapă roșie. Vom servi această fericită combinație cu un sos de iaurt acrișor și un pic iute.

Ingrediente necesare pentru salată de fasole galbenă cu mușchi de vită

ulei de măsline extra virgin
300 grame mușchi de vită, feliat
2 cepe roșii, tăiate pe jumătate
200 grame fasole galbenă
3 linguri iaurt grecesc
1-2 lingurițe sos de hrean
3 căței de usturoi, zdrobiți
2-3 lingurițe smântână
2-3 lingurițe suc de lămâie
1 linguriță sos tabasco
100 grame spanac baby
100 grame roșii uscate

Salată de fasole galbenă cu mușchi de vită - mod de preparare

  1. Unge grill-ul cu un pic de ulei de măsline, apoi pune carnea și ceapa roșie.
  2. Lasă-le câte 4-5 minute pe fiecare parte.
  3. Fierbe fasolea 8-10 minute în apă cu un pic de sare.
  4. Într-un castron mic, amestecă iaurtul cu sosul de hrean, usturoiul, smântâna, sucul de lămâie și sosul tabasco.
  5. Într-un alt castron mai mare, amestecă fasolea fiartă cu spanacul și roșiile uscate.
  6. Servește carnea împreună cu salata, alături de sosul din iaurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *