Salată de linte cu cașcaval afumat

Avem o surpriză super-delicioasă! Ai încercat vreodată linte (fiartă înainte) gătită la tigaie cu câteva roșii deshidratate și fenicul? Ba am mai pus și cașcaval afumat. Astea-s numai câteva din ingrediente. Celelalte se combină în aceeași tigaie în arome de necrezut. Vezi mai jos lista (sau urmărește clipul).
Ingrediente necesare pentru salată de linte cu cașcaval afumat
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 ceapă roșie, mărunțită
1 bulb de fenicul, tocat mare
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță tarhon
1 linguriță fulgi de chili
⅓ cană supă de legume
1 cană linte fiartă
4 roșii deshidratate
sare
1-2 linguri oțet din vin roșu
50-60 grame cașcaval afumat, cubulețe
rucola (opțional)
pătrunjel (opțional)
Cum să prepari salată de linte cu cașcaval afumat
- Călește ceapa în uleiul de măsline.
- Adaugă feniculul, usturoiul, tarhonul și chili, toarnă deasupra supa de legume și dă în fiert. Mai gătește 2-3 minute la foc mic.
- Adaugă lintea și roșiile deshidratate, pune un pic de sare și stropește cu oțetul din vin roșu. Amestecă.
- Completează cu cașcavalul afumat și mai gătește câteva minute.
- Poți servi mâncarea pe pat de rucola, asezonată cu pătrunjel tocat.