Salată de linte cu cașcaval afumat

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Avem o surpriză super-delicioasă! Ai încercat vreodată linte (fiartă înainte) gătită la tigaie cu câteva roșii deshidratate și fenicul? Ba am mai pus și cașcaval afumat. Astea-s numai câteva din ingrediente. Celelalte se combină în aceeași tigaie în arome de necrezut. Vezi mai jos lista (sau urmărește clipul).

Ingrediente necesare pentru salată de linte cu cașcaval afumat

1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 ceapă roșie, mărunțită
1 bulb de fenicul, tocat mare
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță tarhon
1 linguriță fulgi de chili
⅓ cană supă de legume
1 cană linte fiartă
4 roșii deshidratate
sare
1-2 linguri oțet din vin roșu
50-60 grame cașcaval afumat, cubulețe
rucola (opțional)
pătrunjel (opțional)

Cum să gătești salată de linte cu cașcaval afumat

  1. Călește ceapa în uleiul de măsline.
  2. Adaugă feniculul, usturoiul, tarhonul și chili, toarnă deasupra supa de legume și dă în fiert. Mai gătește 2-3 minute la foc mic.
  3. Adaugă lintea și roșiile deshidratate, pune un pic de sare și stropește cu oțetul din vin roșu. Amestecă.
  4. Completează cu cașcavalul afumat și mai gătește câteva minute.
  5. Poți servi mâncarea pe pat de rucola, asezonată cu pătrunjel tocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *