Salată de paste și legume cu dressing din avocado și lapte de cocos
Ne vom folosi atât de pastele fusilli tricolore cât și de legumele divers colorate pentru a găti o salată care este nu numai gustoasă și hrănitoare, dar și aspectoasă. Și cum dressingul are un rol atât de important într-o salată care se respectă, vom pregăti unul pe bază de avocado și lapte de cocos. Poate fi servită și la temperatura camerei și călduță, dar asta rămâne la alegerea fiecăruia.
Ingrediente necesare pentru salată de paste și legume cu dressing din avocado și lapte de cocos
1 linguriță oțet de mere
1 lingură ulei de măsline
2 lingurițe suc de lămâie
⅓ cană lapte de cocos
½ avocado
1 linguriță muștar
sare
piper
200 grame fusilli tricolore fierte
½ ardei gras galben, tăiat bețigașe
½ cană morcovi baby fierți
½ castravete, tăiat cuburi
90 grame roșii cherry galbene
90 grame roșii cherry
½ ardei gras portocaliu, tăiat bețigașe
1 ceapă roșie, feliată
Cum să prepari salată de paste și legume cu dressing din avocado și lapte de cocos
- Adaugă oțetul de mere, uleiul de măsline, sucul de lămâie, laptele de cocos, fructul de avocado și muștarul într-un blender. Asezonează cu sare și piper și omogenizează.
- Adaugă pastele fusilli, ardeii grași, morcovii baby, castravetele, roșiile cherry și ceapa roșie într-un castron.
- Completează cu dressingul din avocado și lapte de cocos, apoi amestecă.