Salată de păstrăv afumat

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • 4 porții

Păstrăvul afumat era și așa o nebunie. Să vezi cum va ieși salata asta atunci când vei pasa carnea de păstrăv împreună cu un pic de maioneză, cu ceapă și suc de lămâie. Iar dacă vrei să o servești cu stil, fă cum am făcut noi.

Ingrediente necesare pentru salată de păstrăv afumat

200 grame păstrăv afumat
2 linguri maioneză
1 ceapă, cubulețe
1 lingură suc de lămâie
piper
sare

Cum să gătești salată de păstrăv afumat

  1. Pune păstrăvul afumat în blender, adaugă maioneza și ceapa, asezonează cu sare și piper, apoi pasează.
  2. Poți servi salata în forme, cu lămâie alături. Opțional, o poți servi rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *