Salată de toamnă cu sfeclă

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • O porție

Toamna vine la pachet cu numeroase ingrediente și idei noi de rețete delicioase. Haideți astăzi să preparăm o salata ușoară. Sfecla este unul din cele mai sănătoase ingrediente, fiind o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți. O servim în această salată de toamnă cu nuci, valeriană și brânză de capră. Este ideală pentru o cină ușoară.

Ingrediente necesare pentru salată de toamnă cu sfeclă

1 sfeclă roșie

1 lingură ulei de măsline

1 lingură oțet balsamic

1 linguriță busuioc uscat

50 grame valeriană

50 grame sfeclă fiartă

30 grame nuci

20 grame brânză de capră

lămâie, (opțional)

cimbru proaspăt, (opțional)

 

Cum să gătești salată de toamnă cu sfeclă

  1. Curăță sfecla și taie-o în felii subțiri.
  2. Amestecă într-un bol mic uleiul de măsline, oțetul balsamic și busuiocul.
  3. Așază valeriana într-un bol de salată și adaugă sfecla fiartă, nucile și sfecla crudă.
  4. Toarnă dressingul cu o linguriță. La final presară puțină brânză de capră.
  5. Opțional, poți servi salata cu felii de lămâie și câteva fire de cimbru proaspăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *