Salată din piept de pui cu cartof și măr
În general salatele sunt ușor de preparat, nu? Cea de față ar trebui să-ți ia între 35 și 50 de minute, depinde de modul în care te organizezi. Trebuie să fierbi pieptul de pui și cartofii, după care amesteci totul. Îți ia un picuț mai mult, dar merită!
Ingrediente necesare pentru salată din piept de pui cu cartof și măr
apă
sare
½ piept de pui
2 cartofi
1 măr, cubulețe
1-2 lingurițe ulei de măsline
Cum să prepari salată din piept de pui cu cartof și măr
- Fierbe pieptul de pui în apa cu sare timp de 20 minute.
- Scoate-l, apoi și taie-l cubulețe.
- Fierbe cartofii într-o oală cam 20-25 minute sau până sunt făcuți.
- Scoate-i și taie-i cubulețe.
- Pune pieptul de pui și cartofii într-un castron. Adaugă mărul, stropește cu ulei de măsline și amestecă.