Saleuri fără gluten cu brânză Cheddar

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 6 porții

Există snacks-uri de casă aproape perfecte. Perfecte și ca gust și aproape perfecte ca urmări atunci când nu te mai oprești din mâncat. Îți prezentăm saleurile picante fără gluten, făcute cu brânză Cheddar. Am înlocuit făina normală cu una din migdale. Sunt bune și pentru diverse diete, Atkins de exemplu.

Ingrediente necesare pentru saleuri fără gluten cu brânză Cheddar

100-150 grame brânză Cheddar, rasă
1 cană făină de migdale
1 ou
1-2 linguri ulei de rapiță
bicarbonat de sodiu
sare
1 linguriță chili

Cum să gătești saleuri fără gluten cu brânză Cheddar

  1. Pune brânza într-un castron, apoi adaugă făina de migdale, oul și uleiul de rapiță. Pune un pic de bicarbonat de sodiu, asezonează cu sare și cu chili pudră și amestecă până obții un aluat omogen.
  2. Pune aluatul între două hârtii de copt și întinde-l cu făcălețul.
  3. Taie-l în saleuri, apoi transferă-le în tava de copt.
  4. Bagă-le la cuptor 15 minute la 175⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *