Ingrediente necesare pentru sandviș cu somon marinat
200 grame file de somon
1 linguriță zahăr
2 lingurițe sare
1 legătură mărar, tocat
1 foaie de dafin
150 grame cremă de brânză
1 linguriță chives, tocat
1 linguriță boabe de piper roșu, zdrobite
1 linguriță suc de lime
3 chifle
Cum să gătești sandviș cu somon marinat
- Așază somonul într-un vas de cuptor și acoperă-l cu zahăr, sare și mărar.
- Adaugă o foaie de dafin și acoperă-l cu folie. Dă-l la frigider pentru următoarele 3 zile, pentru a se marina.
- Scoate somonul, dă-i crusta de mărar, zahăr și sare la o parte, și taie-l în felii subțiri.
- Amestecă într-un bol mare crema de brânză cu chives, boabe de piper și sucul de lime.
- Taie chiflele pe din două și întinde crema de brânză. Adaugă puțin pește marinat și sandvișul tău este gata!