Sandwich-uri cu porc și susan
Arta de a face sanwich-uri… Există așa ceva, dacă vrei și tu și noi. Pentru acestea îți va trebui un pic mai mult timp, fiindcă ai nevoie ca mușchiul de porc să fie deja făcut pe grătar. În rest, mai mult de 25 minute n-ar trebui să dureze. Însă sandwich-urile cu carne de porc pasată și condimentată, acoperite de un strat de susan și rumenite la tigaie merită tot efortul.
Ingrediente necesare pentru sandwich-uri cu porc și susan
400 grame mușchi de porc la grătar, tăiat în bucăți mai mici
1 ou
2 cepe verzi, tocate
2 chili, feliați subțire
½ linguriță piper
½ linguriță sare
½ linguriță oregano
½ linguriță cimbru
½ linguriță curry
8 felii pâine toast
susan negru și alb
Cum să prepari sandwich-uri cu porc și susan
- Pasează carnea la blender împreună cu oul, ceapa verde, chili, piperul, sarea, oregano, cimbrul și curry.
- Întinde pe feliile de pâine crema obținută, apoi presară cu susan.
- Încinge un strop de ulei într-o tigaie la foc mic, apoi rumenește sanwich-urile timp de 2 minute pe ambele părți.