Spaghete cu roșii cherry și busuioc

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 4 porții

Cine poate spune “nu” unei porții generoase de paste? Mai ales când sunt servite într-o salată delicioasă! Pentru cele mai bune rezultate, gătiți pastele “al dente” (sigur știți ce înseamnă!), și serviți-le împreună cu o salată cu roșii, rucola, și puțin busuioc.

Ingrediente necesare pentru spaghete cu roșii cherry și busuioc

350 grame spaghete

1 legătură busuioc

3 roșii, tăiate cubulețe

100 grame rucola

1 linguriță oțet balsamic

sare

piper

1 linguriță oregano

1 linguriță ulei de măsline

Cum să gătești spaghete cu roșii cherry și busuioc

  1. Umpleți o cratiță cu apă și încălziți-o la foc mediu. Adăugați spaghetele și fierbeți-le timp de 8-9 minute.
  2. Luați un bol de dimensiuni medii și adăugați busuiocul, roșiile, rucola, oțetul balsamic, oregano și uleiul de măsline. Presărați sare, piper și amestecați ingredientele.
  3. Scurgeți pastele și adăugați-le într-o farfurie de servire împreună cu salata. Amestecați bine.
  4. Puteți să serviți pastele cu brânză rasă sau parmezan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *