Spaghete fierte în vin roșu

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Vă place culoarea roșie a acestor paste? Este dată de vinul roșu și se potrivește de minune cu preparatul. Veți simți aroma vinului, deci folosiți unul de calitate. Pe lângă acesta veți mai folosi suc de roșii, oregano, puțin usturoi și fulgi de ardei iute.

Ingrediente necesare pentru spaghete fierte în vin roșu

3 căni apă

1 cană vin roșu

200 grame spaghete

1 lingură ulei de măsline

2 căței usturoi, zdrobiți

1 linguriță oregano

sare

150 grame sos de roșii

Cum să gătești spaghete fierte în vin roșu

  1. Pune apa și vinul roșu la fiert într-o cratiță.
  2. Pune spaghetele la fiert timp de 10 minute. Scoate-le cu o spatulă și scurge-le.
  3. Încinge uleiul de măsline și adaugă usturoiul. Amestecă bine și asezonează cu fulgi de chili și oregano.
  4. Adaugă pastele, sosul de roșii și asezonează cu sare.
  5. Gătește pastele timp de 2 minute, amestecând între timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *