Ingrediente necesare pentru spaghetti Alla Puttanesca
sare
200 grame spaghetti
1 linguriță ulei
2 căței de usturoi, zdrobiți
6 roșii cherry, tăiate în 4
1 lingură capere
1 cană sos de roșii
2 linguri măsline, fără sâmburi
2 anșoa
piper
Cum să prepari spaghetti Alla Puttanesca
- Umple o oală pe jumătate cu apă și dă-o în clocot.
- Adaugă spaghetele și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Încinge uleiul într-o tigaie mai adâncă la foc potrivit.
- Adaugă treptat și amestecă usturoiul, roșiile și caperele.
- Adaugă sosul de roșii și amestecă. Procedează la fel cu măslinele și anșoa, apoi asezonează cu sare și piper.
- Strecoară spaghetele și varsă-le în tigaie.
- Amestecă și gătește 2-3 minute. Servește-le calde.