Ingrediente necesare pentru stir-fry cu pui, legume si nuci
50 grame nuci
2 lingurițe sos de soia
1 linguriță miere
1 linguriță suc de lime
2 lingurițe ulei
1 ardei gras, tăiat julienne
1 ceapă, tăiată julienne
300 grame piept de pui, fâșii subțiri
busuioc tocat
Cum să gătești stir-fry cu pui, legume si nuci
- Adaugă nucile într-o tavă de cuptor și coace-le timp de 10 minute la 180 de grade Celsius.
- Amestecă sosul de soia, mierea și sucul de lime într-un bol de dimeniuni mici.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătește ardeiul gras timp de 1-2 minute.
- Scoate ardeiul din tigaie și călește ceapa timp până capătă o culoare aurie. Adaugă pieptul de pui și ține-l pe foc timp de 12 minute.
- Adaugă ardeiul gras, amestecul de sos de soia și nucile coapte. Ține pe foc încă 5 minute si adaugă la final puțin busuioc tocat.