Sufleu din brânză de vaci și stafide

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 4 porții

De data aceasta avem la desert un sufleu pufos făcut cu brânză de vaci, smântână și stafide. Puteți să adăugați câte stafide doriți, asta ca să știți. Și țineți minte: cu cât veți bate mai bine albușurile, cu atât mai pufos vă va ieși sufleul, deci nu treceți prea ușor peste acest pas.

Ingrediente necesare pentru sufleu din brânză de vaci și stafide

2 albușuri de ou
1 lingură zahăr
½ cană brânză de vaci
2 gălbenușuri de ou
1 lingură smântână
1 lingură făină
⅓ cană stafide

Cum să prepari sufleu din brânză de vaci și stafide

  1. Adaugă albușurile în bolul mixerului și bate-le, adăugând între timp și zahărul.
  2. Adaugă brânza de vaci împreună cu gălbenușurile într-un alt castron și omogenizează.
  3. Adaugă smântâna și amestecă. Continuă cu făina și cu albușurile bătute.
  4. Transferă amestecul într-un vas pentru copt potrivit, apoi adaugă stafidele.
  5. Bagă la cuptor pentru 30 minute la 170⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *