Supă cremă de morcovi

  • Dificultate: Medie
  • 20 de minute
  • 2 porții

Supa de morcovi ar putea foarte bine să se cheme și supă bogată în beta-caroten. Pentru a îmblânzi un pic gustul dulceag al morcovilor punem și ardei grași roșii și, bineînțeles, ceapă călită, usturoi și regele pătrunjel. Fierbem, pasăm și servim „cremoșenia”.

Ingrediente necesare pentru supă cremă de morcovi

⅓ cană apă
1 ceapă, cuburi
2 căței de usturoi, zdrobiți
2-3 morcovi, feliați
2 ardei grași, tăiați bucăți
1 ½ căni supă de legume
2 linguri pătrunjel proaspăt
sare de mare
piper

Cum să prepari supă cremă de morcovi

  1. Adaugă apa, ceapa și usturoiul într-o cratiță la foc mic și gătește 4-5 minute.
  2. Adaugă morcovii, ardeii grași, supa de legume și pătrunjelul și asezonează cu sare de mare și piper.
  3. Fierbe acoperit 25 minute.
  4. Pasează totul la blender și servește supa caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *