Supă de porumb cu somon
Această supă este gustoasă, plină de savoare și merită încercată cât mai curând. Textura consistentă este dată de amidonul din cartof și porumb, iar savoarea de gustul peștelui și a smântânii. Pentru a ne asigura că iese cât mai gustoasă am folosit somon la această supă, dar puteți folosi orice pește preferați.
Ingrediente necesare pentru supă de porumb cu somon
2 porumb
1 lingură unt
1 ceapă, tocată
sare
piper
1 lingură făină
500 ml supă fructe de mare
2 cartofi, cubulețe
250 ml apă
250 grame somon, cubulețe
200 ml smântână lichidă
Cum să prepari supă de porumb cu somon
- Taie porumbul în felii subțiri.
- Încinge o cratiță la foc mediu, și începe să călești ceapa.
- Adaugă sare și piper după gust, iar apoi o lingură de făină.
- Toarnă supa și adaugă cartofii. Fierbe totul timp de 15 minute cu capac.
- Toarnă apa și adaugă cubulețele de somon. Adaugă apoi porumbul și fierbe totul cu capac timp de 15 minute.
- Adaugă smântâna lichidă și ține supa la foc mic încă 2-3 minute.