Supă de porumb cu somon

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 2 porții

Această supă este gustoasă, plină de savoare și merită încercată cât mai curând. Textura consistentă este dată de amidonul din cartof și porumb, iar savoarea de gustul peștelui și a smântânii. Pentru a ne asigura că iese cât mai gustoasă am folosit somon la această supă, dar puteți folosi orice pește preferați.

Ingrediente necesare pentru supă de porumb cu somon

2 porumb

1 lingură unt

1 ceapă, tocată

sare

piper

1 lingură făină

500 ml supă fructe de mare

2 cartofi, cubulețe

250 ml apă

250 grame somon, cubulețe

200 ml smântână lichidă

Cum să gătești supă de porumb cu somon

  1. Taie porumbul în felii subțiri.
  2. Încinge o cratiță la foc mediu, și începe să călești ceapa.
  3. Adaugă sare și piper după gust, iar apoi o lingură de făină.
  4. Toarnă supa și adaugă cartofii. Fierbe totul timp de 15 minute cu capac.
  5. Toarnă apa și adaugă cubulețele de somon. Adaugă apoi porumbul și fierbe totul cu capac timp de 15 minute.
  6. Adaugă smântâna lichidă și ține supa la foc mic încă 2-3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *