Supă de pui cu mere și varză

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Această rețetă de supă este excelentă pentru toamnă! Asta pentru că apar în piețe toate acele legume care dau supelor și ciorbelor nu doar aromă, cât și consistență. Iar această supă are necesarul de proteină și carbohidrați pentru a te pregăti pentru sezonul de iarnă. În plus, este o metodă excelentă de a face altceva cu merele!

Ingrediente necesare pentru supă de pui cu mere și varză

1 linguriță semințe de chimen

1 linguriță semințe de coriandru

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă roșie, felii subțiri

1 morcov, felii subțiri

1 țelină mică, cubulețe

2 căței usturoi, zdrobiți

1 litru supă de legume

2 cartofi, cubulețe

200 grame piept de pui, fâșii subțiri

1/2 varză roșie, dată pe răzătoare

sare

piper

2 mere, tocate

1 mână mărar, tocat

Cum să gătești supă de pui cu mere și varză

  1. Prăjește în tigaie semințele de chimen și coriandru timp de 2 minute, iar apoi zdrobește-le.
  2. Încinge uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
  3. Adaugă ceapa, țelina, morcovii și usturoiul. Asezonează cu usturoiul, condimentele zdrobite și călește legumele timp de 8 minute.
  4. Toarnă supa de legume și amestecă bine. Dă în clocot.
  5. Adaugă cartofii, pieptul de pui, varza și asezonează cu sare și piper.
  6. La final, adaugă merele cubulețe și o mână de mărar. Fierbe supa încă 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *