Supă de pui cu omletă

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • O porție

Credeați că omleta se adresează doar micului dejun? Ei bine, nu este chiar așa. Noi astăzi am folosit-o ca topping pentru o supă simplă de pui. Omleta adaugă în acest caz nu doar consistență, dar și puțin gust. Gătiți o omletă cât mai pufoasă, cu o textură similară cu a clătitei, pentru ca să îi simțiți gustul mai bine.

Ingrediente necesare pentru supă de pui cu omletă

2 ouă

sare

piper

1 lingură făină

1 linguriță ulei

500 ml supă de pui

cașcaval ras (opțional)

Cum să gătești supă de pui cu omletă

  1. Adaugă ouăle împreună cu sarea și piperul într-un bol de dimensiune mare.
  2. Bate-le bine cu un tel.
  3. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu spre mare.
  4. Toarnă ouăle și gătește omleta cu capacul deasupra, timp de 2 minute pe parte. Omleta ar trebui să fie similară la aspect și textură cu o clătită.
  5. Rulează omleta și taie-o în felii subțiri.
  6. Folosește-o ca topping pentru supa de pui.
  7. Mai poți adăuga deasupra și puțin cașcaval ras.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *