Supă de pui cu omletă

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • O porție

Credeați că omleta se adresează doar micului dejun? Ei bine, nu este chiar așa. Noi astăzi am folosit-o ca topping pentru o supă simplă de pui. Omleta adaugă în acest caz nu doar consistență, dar și puțin gust. Gătiți o omletă cât mai pufoasă, cu o textură similară cu a clătitei, pentru ca să îi simțiți gustul mai bine.

Ingrediente necesare pentru supă de pui cu omletă

2 ouă

sare

piper

1 lingură făină

1 linguriță ulei

500 ml supă de pui

cașcaval ras (opțional)

Cum să prepari supă de pui cu omletă

  1. Adaugă ouăle împreună cu sarea și piperul într-un bol de dimensiune mare.
  2. Bate-le bine cu un tel.
  3. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu spre mare.
  4. Toarnă ouăle și gătește omleta cu capacul deasupra, timp de 2 minute pe parte. Omleta ar trebui să fie similară la aspect și textură cu o clătită.
  5. Rulează omleta și taie-o în felii subțiri.
  6. Folosește-o ca topping pentru supa de pui.
  7. Mai poți adăuga deasupra și puțin cașcaval ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *