Ingrediente necesare pentru supă de rață cu legume
500 grame tacâmuri de rață
30 ml grăsime de rață
sare
1 ceapă, tocată
2 morcovi, felii subțiri
1 ardei gras, tocat
1 țelină apio, tocată
1 linguriță ghimbir, ras
2 căței usturoi, zdrobiți
1 linguriță amestec de condimente Cajun
frunze de țelină, tocate
2 cartofi, cubulețe
2 litri apă
Cum să prepari supă de rață cu legume
- Pune tacâmurile într-o cratiță pe foc mediu și adaugă 1-2 linguri de grăsime de rață.
- Rumenește carnea, apoi ia-o de pe foc și toarnă restul de grăsime.
- Adaugă ceapa, morcovii, ardeiul gras și țelina. Amestecă bine cu o lingură de lemn.
- Asezonează cu ghimbir, usturoi și condimente Cajun.
- Adaugă carnea de rață și cartofii.
- Toarnă apa și gătește totul la foc mic timp de 35 de minute.