Supă de rață cu legume
După ce ați porționat o rață v-au rămas tacâmurile? Haideți să vedem ce puteți face cu ele! Noi vă sugerăm această supă cu legume. Tacâmurile vor fi numai bune să o aromeze cu puțin gust, iar grăsimea îi va da cea savoare de care are nevoie. Adaugă multe legume fiindcă se vor potrivi de minune la această supă!
Ingrediente necesare pentru supă de rață cu legume
500 grame tacâmuri de rață
30 ml grăsime de rață
sare
1 ceapă, tocată
2 morcovi, felii subțiri
1 ardei gras, tocat
1 țelină apio, tocată
1 linguriță ghimbir, ras
2 căței usturoi, zdrobiți
1 linguriță amestec de condimente Cajun
frunze de țelină, tocate
2 cartofi, cubulețe
2 litri apă
Cum să prepari supă de rață cu legume
- Pune tacâmurile într-o cratiță pe foc mediu și adaugă 1-2 linguri de grăsime de rață.
- Rumenește carnea, apoi ia-o de pe foc și toarnă restul de grăsime.
- Adaugă ceapa, morcovii, ardeiul gras și țelina. Amestecă bine cu o lingură de lemn.
- Asezonează cu ghimbir, usturoi și condimente Cajun.
- Adaugă carnea de rață și cartofii.
- Toarnă apa și gătește totul la foc mic timp de 35 de minute.