Supă de rață cu legume

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 4 porții

După ce ați porționat o rață v-au rămas tacâmurile? Haideți să vedem ce puteți face cu ele! Noi vă sugerăm această supă cu legume. Tacâmurile vor fi numai bune să o aromeze cu puțin gust, iar grăsimea îi va da cea savoare de care are nevoie. Adaugă multe legume fiindcă se vor potrivi de minune la această supă!

Ingrediente necesare pentru supă de rață cu legume

500 grame tacâmuri de rață

30 ml grăsime de rață

sare

1 ceapă, tocată

2 morcovi, felii subțiri

1 ardei gras, tocat

1 țelină apio, tocată

1 linguriță ghimbir, ras

2 căței usturoi, zdrobiți

1 linguriță amestec de condimente Cajun

frunze de țelină, tocate

2 cartofi, cubulețe

2 litri apă

 

Cum să prepari supă de rață cu legume

  1. Pune tacâmurile într-o cratiță pe foc mediu și adaugă 1-2 linguri de grăsime de rață.
  2. Rumenește carnea, apoi ia-o de pe foc și toarnă restul de grăsime.
  3. Adaugă ceapa, morcovii, ardeiul gras și țelina. Amestecă bine cu o lingură de lemn.
  4. Asezonează cu ghimbir, usturoi și condimente Cajun.
  5. Adaugă carnea de rață și cartofii.
  6. Toarnă apa și gătește totul la foc mic timp de 35 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *