Supă ramen de porc

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Rețetele asiatice sunt din ce în ce mai populare în zilele noaste, așa că astăzi venim cu una din specialitățile bucătăriei japoneze, și anume supa ramen de porc. Este plină de gust, iar pe lângă savoarea cărnii, întâlnim arome de miso, ghimbir și ardei iute. Se servește fierbinte, așa că este excelentă pentru serile de iarnă.

Ingrediente necesare pentru supă ramen de porc

1 lingură ulei

300 grame mușchi de porc

15 grame ghimbir, zdrobit

1 linguriță sos de soia

1 linguriță pastă de ardei iute

1 linguriță miso

1 litru supă de vită

150 grame tăiței de orez

2 ouă fierte

1 ceapă verde, tocată

1 lămâie, felii subțiri

 

Supă ramen de porc - mod de preparare

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă carnea de porc și gătește-o până când se rumenește.
  3. Adaugă ghimbirul, sosul de soia, pasta de ardei și miso.
  4. Amestecă bine și gătește preparatul timp de 5 minute.
  5. Încălzește supa de vită într-o tigaie la foc mediu. Adaugă tăițeii și fierbe-i timp de 5 minute.
  6. Toarnă supa în boluri de servire, împreună cu carnea de porc, ceapă verde și felii de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *