Sushi din castraveți cu somon

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • 2 porții

Deși nu este vorba de sushi în adevăratul sens al cuvântului, nu ne-am putut abține să nu le botezăm așa. Nu doar forma acestor gustări ne-a îndemnat să facem asta, ci și faptul că am folosit castravete și somon. Plus că mai sunt și sănătoase și nutritive, exact ca sushi-ul adevărat.

Ingrediente necesare pentru sushi din castraveți cu somon

1 lingură ulei de cocos
250 grame file de somon
sare
piper
½ ceapă roșie, mărunțită
1 castravete, tăiat în felii groase

Cum să gătești sushi din castraveți cu somon

  1. Topește untul de cocos într-o tigaie, apoi adaugă fileul.
  2. Asezonează cu sare și piper și gătește 8-10 minute, pe ambele părți.
  3. Scoate fileul și mărunțește-l.
  4. Pune-l într-un castron și amestecă-l cu ceapa roșie.
  5. Scobește și înlătură pulpa din feliile de castravete, apoi umple cu compoziție de somon cu ceapă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.