Sushi din castraveți cu somon

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • 2 porții

Deși nu este vorba de sushi în adevăratul sens al cuvântului, nu ne-am putut abține să nu le botezăm așa. Nu doar forma acestor gustări ne-a îndemnat să facem asta, ci și faptul că am folosit castravete și somon. Plus că mai sunt și sănătoase și nutritive, exact ca sushi-ul adevărat.

Ingrediente necesare pentru sushi din castraveți cu somon

1 lingură ulei de cocos
250 grame file de somon
sare
piper
1/2 ceapă roșie, mărunțită
1 castravete, tăiat în felii groase

Cum să gătești sushi din castraveți cu somon

  1. Topește untul de cocos într-o tigaie, apoi adaugă fileul.
  2. Asezonează cu sare și piper și gătește 8-10 minute, pe ambele părți.
  3. Scoate fileul și mărunțește-l.
  4. Pune-l într-un castron și amestecă-l cu ceapa roșie.
  5. Scobește și înlătură pulpa din feliile de castravete, apoi umple cu compoziție de somon cu ceapă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *