Tagliatelle cu pulpă de curcan

  • Dificultate: Medie
  • 3 ore
  • 2 porții
Tagliatelle cu pulpă de curcan

Cum să faci un preparat delicios dintr-o pulpă de curcan? Încearcă să o încorporezi într-o porție de paste. Ea nu se gătește chiar ușor, trebuie trasă la tigaie și apoi gătită în cuptor. Veți vedea însă că toate aceste eforturi merită într-un final, și vă veți alege cu un fel de mâncare delicios!

Ingrediente

4 linguri ulei de măsline

1 pulpă de curcan

2 cepe, tocate

4 căței de usturoi, zdrobiți

1 linguriță chimion

sare

piper

50 ml vin alb

200 grame roșii la conservă

250 ml supă de pui

rozmarin proaspăt

250 grame tagliatelle fierte

pătrunjel tocat

Etape

  1. Încinge o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu spre mare. Crestează pulpa de curcan și gătește-o timp de 3 minute pe parte.
  2. Separat, încinge două linguri de ulei în altă tigaie. Adaugă ceapa, usturoiul și asezonează cu sare, piper și chimion.
  3. Adaugă vinul alb după ce se înmoaie ceapa. Adaugă roșiile la conservă, supa de pui, rozmarinul și copanul de pui. Dă în fiert.
  4. Mută totul în cuptor pentru două ore și jumătate la 160 de grade Celsius.
  5. Scoate pulpa de curcan și las-o deoparte. Muta legumele gătite împreună cu puțin sos într-un blender și pasează-le.
  6. Amestecă pastele cu uleiul de măsline rămas, puțină sare, piper și pătrunjel.
  7. Servește pastele cu pulpa de curcan și sosul de roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *