Tăiței cu carne tocată

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 3 porții

Pentru a da un iz asiatic mai hotărât acestor tăiței cu carne tocată de vită, folosește tăiței chinezești din orez. În felul acesta vei avea parte și de o rețetă fără gluten. Mai poți să adaugi măr tăiat julienne și să aromatizezi totul cu turmeric, mărar, coriandru și coajă de lime. Să ai poftă!

Ingrediente necesare pentru tăiței cu carne tocată

2 lingurițe ulei
1 ceapă roșie, tocată
1 linguriță zahăr brun
1 linguriță coriandru măcinat
1 linguriță oregano
500 grame carne tocată de vită
1 lingură pastă de roșii
½ măr, tăiat julienne
sare
piper
1 lingură mărar, tocat
coajă rasă de lime
250 grame tăiței fierți
1 linguriță turmeric
1 lingură coriandru, tocat

Cum să prepari tăiței cu carne tocată

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mic spre mediu.
  2. Adaugă ceapa, asezonează cu zahărul brun, oregano și coriandru și călește.
  3. Adaugă carnea tocată și gătește 15 minute la foc mediu spre mare.
  4. Adaugă pasta de tomate și mărul, asezonează cu sare, piper, mărar și coajă de lime. Amestecă.
  5. Completează cu tăițeii, asezonează cu turmeric și gătește încă 1-2 minute.
  6. Presară cu coriandrul proaspăt, amestecă și ia de pe foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *