Ingrediente necesare pentru tăiței cu carne tocată
2 lingurițe ulei
1 ceapă roșie, tocată
1 linguriță zahăr brun
1 linguriță coriandru măcinat
1 linguriță oregano
500 grame carne tocată de vită
1 lingură pastă de roșii
½ măr, tăiat julienne
sare
piper
1 lingură mărar, tocat
coajă rasă de lime
250 grame tăiței fierți
1 linguriță turmeric
1 lingură coriandru, tocat
Cum să gătești tăiței cu carne tocată
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mic spre mediu.
- Adaugă ceapa, asezonează cu zahărul brun, oregano și coriandru și călește.
- Adaugă carnea tocată și gătește 15 minute la foc mediu spre mare.
- Adaugă pasta de tomate și mărul, asezonează cu sare, piper, mărar și coajă de lime. Amestecă.
- Completează cu tăițeii, asezonează cu turmeric și gătește încă 1-2 minute.
- Presară cu coriandrul proaspăt, amestecă și ia de pe foc.