Ingrediente necesare pentru tăiței din zucchini cu sos bolognese
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță oregano
2-3 lingurițe pastă de tomate
1 cană roșii pasate
4-5 frunze busuioc
sare de mare
piper
350 grame carne tocată de vită
sare de mare
piper
2 zucchini
Cum să gătești tăiței din zucchini cu sos bolognese
- Călește ceapa într-o jumătate de lingură de ulei de măsline, adăugând și usturoiul.
- Adaugă oregano și pasta de tomate și amestecă.
- Toarnă roșiile pasate, amestecând și asezonează cu busuioc proaspăt, sare de mare și piper.
- Într-o tigaie, gătește carnea tocată în uleiul de măsline rămas, asezonând cu sare de mare și piper.
- Transferă carnea în cratița cu sosul de roșii și amestecă bine, apoi ia de pe foc.
- Feliază zucchini la aparatul pentru tăiat legume în spirală, apoi servește acești tăiței împreună cu sos bolognese.