Tăiței din zucchini cu sos bolognese

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 3 porții

Sosul bolognese, bazat pe roșii și carne tocată, este foarte gros și aduce a mâncare în toată regula. Uită-te la noi cum l-am pregătit, apoi urmează pașii de mai jos ca să-ți prepari propriul sos bolognese pe care îl vei servi împreună cu zucchini spiralat, așa numiții tăiței din zucchini. Pentru asta vei avea nevoie de un aparat de tăiat legumele în spirală.

Ingrediente necesare pentru tăiței din zucchini cu sos bolognese

1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță oregano
2-3 lingurițe pastă de tomate
1 cană roșii pasate
4-5 frunze busuioc
sare de mare
piper
350 grame carne tocată de vită
sare de mare
piper
2 zucchini

Cum să gătești tăiței din zucchini cu sos bolognese

  1. Călește ceapa într-o jumătate de lingură de ulei de măsline, adăugând și usturoiul.
  2. Adaugă oregano și pasta de tomate și amestecă.
  3. Toarnă roșiile pasate, amestecând și asezonează cu busuioc proaspăt, sare de mare și piper.
  4. Într-o tigaie, gătește carnea tocată în uleiul de măsline rămas, asezonând cu sare de mare și piper.
  5. Transferă carnea în cratița cu sosul de roșii și amestecă bine, apoi ia de pe foc.
  6. Feliază zucchini la aparatul pentru tăiat legume în spirală, apoi servește acești tăiței împreună cu sos bolognese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *