Tăiței din zucchini cu unt ghee

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • O porție

Dacă în engleză „noodles” sunt tăițeii noștri, atunci „zoodles”, adică tăițeii din zucchini, cum ar fi în română? Zudiței, zuieței? Oricum ar fi, pentru această rețetă de zucchini la tigaie, nu ai nevoie de mai mult de un sfert de oră. Cel mult!

Ingrediente necesare pentru tăiței din zucchini cu unt ghee

1 zucchini
1/4 cană ghee
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
1 lingură pătrunjel, tocat
1 linguriță cimbru, tocat
1 linguriță oregano, tocat
sare de mare
piper

Tăiței din zucchini cu unt ghee - mod de preparare

  1. Taie zucchini-ul folosind un tăietor de legume în spirală.
  2. Călește usturoiul la tigaie în untul ghee.
  3. Adaugă pătrunjelul, cimbrul și oregano. Călește-le.
  4. Adaugă tăițeii de zucchini, asezonează cu sare de mare și piper și gătește 2 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *