Tartă fără coacere cu fructe de pădure și cremă de brânză

  • Dificultate: Mică
  • 1 oră și 40 de minute
  • 6 porții

O crustă crocantă din biscuiți și o umplutură cremoasă, adică un cheesecake rapid și ușor de făcut, fără cuptor. Bezeaua . Durează 10 minute să o prepari, după care, toată treaba o face frigiderul!

Ingrediente necesare pentru tartă fără coacere cu fructe de pădure și cremă de brânză

Pentru crustă:

200 grame biscuiți digestivi

2 linguri unt topit

Pentru umplutură:

1 cană afine

½ cană zmeură

1 ½ cană cremă de brânză

½ cană zahăr pudră

1 linguriță esență de vanilie

1 linguriță zeamă de lămâie

Pentru bezea:

3 albușuri

130 grame zahăr

Pentru ornat:

Afine

Zmeură

Cum să prepari tartă fără coacere cu fructe de pădure și cremă de brânză

Pentru crustă:

  1. Pune biscuiții într-un robot de bucătărie și începe să-i mărunțești. Adaugă untul topit și continua să pasezi până când obții un aluat fărâmicios.
  2. Pune biscuiții pe fundul unei tăvi de tartă și întinde-i într-un strat uniform, presând cu o spatulă. Dă crusta la cuptor pentru 30 de minute.

Pentru umplutură:

  1. Pasează bine afinele și zmeura, apoi trece-le printr-o strecurătoare, pentru a îndepărta semințele și cojile.
  2. Peste sosul de fructe, adaugă crema de brânză, zahărul pudră, esența de vanilie și zeama de lămâie. Amestecă totul bine, folosinf un mixer.
  3. Întinde umplutura în crusta de biscuiți. Dă la cuptor pentru alte 30 de minute.

Pregătește bezeaua:

  1. Bate albușurile spumă, cu mixerul. Adaugă treptat zaharul și bate în continuare cu mixerul, până când zahărul se dizolvă. Ar trebui să obții o bezea tare și netedă.
  2. Pune bezeaua într-o pungă pentru ornat și decorează tarta cu bezele. Rumenește ușor bezelele folosind un arzător de bucătărie.

Ornează cu afine și zmeură și dă la frigider tarta cel puțin 30 de minute înainte de servire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *