Tartine cu humus și roșii cherry coapte

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Humusul este un aperitiv arăbesc din ce în ce mai popular în ultima vreme. Există numeroase modalități de servire, și astăzi vrem să vă arătăm una nouă. L-am întins pe pâine și l-am servit cu roșii cherry coapte pe deasupra. Asta nu înainte de a le aroma cu puțin ulei de măsline și usturoi.

Ingrediente necesare pentru tartine cu humus și roșii cherry coapte

1 lingură ulei de măsline

1 lingură oțet balsamic

2 căței de usturoi, zdrobiți

200 grame roșii cherry

4 felii pâine

humus

1 linguriță boia

semințe de floarea soarelui (opțional)

cimbru proaspăt

Cum să prepari tartine cu humus și roșii cherry coapte

  1. Amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic și usturoiul într-un bol mic.
  2. Unge roșiile cherry cu amestecul obținut și dă-le la cuptor pentru 12 minute, la 180 de grade Celsius.
  3. Prăjește feliile de pâine și întinde humusul peste ele.
  4. Asezonează cu boia și adaugă deasupra roșiile cherry.
  5. La final, poți presăra câteva semințe de floarea soarelui și puțin cimbru proaspăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *