Tigaie picantă cu carne de vită și parmezan

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții
Tigaie picantă cu carne de vită și parmezan

Acest preparat are listă interesantă de ingrediente. Carnea de vită este gătită la foc mic, împreună cu puțin orez și legume. La final, pentru un plus de aromă se adaugă puțin parmezan ras. Se face destul de repede și este un preparat sățios, numai bun să îți potolească foamea.

Ingrediente necesare pentru tigaie picantă cu carne de vită și parmezan

2 lingurițe ulei de măsline

1 linguriță unt

1 ceapă, tocată

1/2 ardei iute, tocat

350 grame carne tocată de vită

15o ml bulion

sare

200 grame orez

400 ml supă de legume

75 grame parmezan ras

fulgi de ardei iute

pătrunjel

Tigaie picantă cu carne de vită și parmezan - mod de preparare

  1. Încinge uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă ceapa și călește-o.
  2. Adaugă ardeiul iute și amestecă bine.
  3. Adaugă carnea tocată și rumenește-o.
  4. Toarnă bulionul și asezonează cu sare.
  5. Adaugă orezul și toarnă supa de legume. Dă în clocot și acoperă cu un capac.
  6. Gătește preparatul timp de 10-12 minute, până scade lichidul.
  7. Adaugă parmezanul ras și asezonează cu fulgi de ardei. Gătește preparatul încă puțin, până se topește parmezanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *