Tilapia învelit în bacon

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 4 porții

Peștele tilapia este rudă îndeaproape cu bibanul, așa că cine a mâncat biban nu va avea vreo surpriză nici cu tilapia. E bun și gata. Dar dacă îl asezonezi cum trebuie, îl gătești înfășurat în bacon și îl servești cu un sos de maioneză, este irezistibil.

Ingrediente necesare pentru tilapia învelit în bacon

12 felii lungi bacon fără nitriți
7-800 grame tilapia (4 fileuri)
ghee
oregano
piper
2 linguri maioneză
1-2 lingurițe suc de lămâie

Cum să gătești tilapia învelit în bacon

  1. Învelește fiecare file cu câte 3 fâșii de bacon, dar nu înainte de a-l unge cu ghee și a-l asezona cu oregano și piper.
  2. Transferă fileurile cu bacon într-un vas de copt tapetat cu hârtie pergament și lasă la cuptor 25 minute la 190⁰C.
  3. Într-un castron mic, amestecă maioneza cu sucul de lămâie, asezonând cu piper.
  4. Servește carnea cu sos de maioneză.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *