Tocăniță de porc cu fasole roșie și bacon

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 2 porții
Tocăniță de porc cu fasole roșie și bacon

Dacă vrei să scoți maximum de la această tocăniță, nu te zgârci la bacon. Acesta va da gustul acela sărat și afumat, cu care mâncarea ta poate deveni una memorabilă. Este o mâncare de iarnă, și dă rezultate maxime atunci când este servită fierbinte într-o zi răcoroasă.

Ingrediente necesare pentru tocăniță de porc cu fasole roșie și bacon

75 grame bacon, cubulețe

450 mușchi de porc, cubulețe

sare

1 lingură sirop de arțar

1 lingură ulei

1 ceapă, tocată

1 linguriță semințe de fenicul

2 linguri pastă de tomate

750 ml supă de pui

250 grame fasole roșie

1 linguriță usturoi pudră

1 ceapă verde, tocată

Tocăniță de porc cu fasole roșie și bacon - mod de preparare

  1. Prăjește baconul timp de 2-3 minute într-o tigaie încinsă la foc mediu.
  2. Adaugă carnea de porc și asezonează cu sare. Rumenește-o pe toate părțile și adaugă siropul de arțar. Continuă să gătești carnea de porc timp de 8 minute.
  3. Încinge uleiul într-o altă tigaie la foc mediu. Adaugă ceapa și semințele de fenicul. Călește-o până când se înmoaie.
  4. Adaugă pasta de tomate, carnea de porc și toarnă supa de pui. Acoperă cu un capac și gătește totul timp de 15 minute.
  5. Adaugă fasolea roșie și asezonează cu sare și pudră de usturoi.
  6. Gătește din nou cu capac, pentru încă 10 minute.
  7. Servește preparatul cu ceapă verde tocată pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *