Tocăniță de pui cu morcov și ardei gras

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 2 porții

Iată o tocăniță menită să îți aducă pacea în suflet. E cu piept de pui și cu legume bune, e nepretențioasă, plină de proteine, fibre și calorii, așa că pregătește-ți cratița!

Ingrediente necesare pentru tocăniță de pui cu morcov și ardei gras

2 linguri ulei
1 ceapă, mărunțită
1 morcov, felii subțiri
2 căței de usturoi, felii subțiri
¼ țelină, cubulețe
1 ardei gras roșu, tăiat julienne
1 piept de pui, cuburi
sare de mare
piper
2-3 căni supă de pui
½ cană pulpă de roșii

Cum să prepari tocăniță de pui cu morcov și ardei gras

  1. Încinge uleiul într-o cratiță, apoi călește ceapa împreună cu morcovul, usturoiul, țelina și ardeiul.
  2. Adaugă carnea de pui, asezonează cu sare de mare și piper și gătește până ce carnea începe să-și schimbe culoarea.
  3. Toarnă deasupra supa de pui și pulpa de roșii și amestecă.
  4. Acoperă și gătește la foc mic 25-30 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *