Ingrediente necesare pentru tort cremos cu blat din biscuiți și cu vișine
300 grame biscuiți cu cremă
3 linguri unt topit
600-700 grame cremă de brânză
¼ cană zahăr pudră
1 linguriță esență de vanilie
1 cană frișcă
1 cană vișine la conservă
Cum să gătești tort cremos cu blat din biscuiți și cu vișine
- Adaugă biscuiții și untul topit într-un blender și zdrobește-i.
- Acoperă cu hârtie pergament fundul unei tăvi de copt cu margine detașabilă și transferă amestecul în ea.
- Tasează ușor, apoi lasă la frigider o oră.
- Amestecă într-un castron crema de brânză cu zahărul pudră și esența de vanilie. Poți folosi un mixer de mână.
- Adaugă frișca și vișinele și continuă să omogenizezi.
- Întinde compoziția peste baza din biscuiți zdrobiți, apoi lasă la frigider încă 3 ore.