Ingrediente necesare pentru tort cu cremă de brânză, fructe și caramel
250 ml lapte
300 g biscuiți
300 g cremă de brânză
1 linguriță esență de vanilie
coajă de lămâie
400 g frișcă
100 g zmeură
100 g afine
1 kiwi
3 linguri sos de caramel
blat de tort – opțional
sirop de ciocolată
Cum să gătești tort cu cremă de brânză, fructe și caramel
- Înmoaie biscuiții în lapte, iar apoi așază-i într-un bol mare tapetat cu folie de plastic.
- Dă bolul la frigider pentru următoarea oră.
- Mixează crema de brânză, esența de vanilie și coaja de lămâie într-un bol separat. Taie kiwi-ul în cubulețe.
- Adaugă frișca și amestecă cu o spatulă, apoi adaugă fructele.
- Adaugă 2/3 din compoziție peste stratul de biscuiți. Poți zdrobi 1-2 biscuiți și apoi adăuga sosul de caramel.
- Adaugă restul de compoziție și dă la frigider pentru următoarea oră. Opțional, poți adăuga pe deasupra blatul de tort și sosul de ciocolată.