Tort de biscuiți cu căpșuni și ciocolată
Dacă ești un/o fan/ă a cremei Nutella, iată o întrebare pentru tine: te-ai gândit să mănânci Nutella și altfel decât simplă? De exemplu, integrată într-un minunat tort fără coacere, făcut din biscuiți. Biscuiți pe care i-ai uns mai întâi bine cu Nutella. Doar frișca și căpșunile mai lipsesc.
Ingrediente necesare pentru tort de biscuiți cu căpșuni și ciocolată
⅔ cană smântână pentru frișcă
300-350 grame biscuiți
1 cană Nutella
⅓ cană ciocolată topită
200 grame căpșuni
Cum să prepari tort de biscuiți cu căpșuni și ciocolată
- Bate smântâna într-un castron până obții frișcă.
- Așază biscuiții vertical într-o tavă pentru copt cu margine detașabilă, după ce i-ai uns cu Nutella.
- Stropește-i cu ciocolata topită.
- Întinde frișca deasupra și lasă la frigider 2 ore.
- Ornează tortul cu căpșuni și servește-l.