Ingrediente necesare pentru tort de biscuiți cu vișine și frișcă
300 grame biscuiți cu cremă de ciocolată
3 linguri unt topit
700 grame cremă de brânză
¼ cană zahăr pudră
1 linguriță esență de vanilie
1 cană frișcă
1 cană vișine din compot
Cum să gătești tort de biscuiți cu vișine și frișcă
- Adaugă biscuiții cu untul topit într-un blender și zdrobește-i.
- Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu margine detașabilă, transferă în ea biscuiții zdrobiți și tasează.
- Lasă la frigider 60 de minute.
- Adaugă crema de brânză, zahărul pudră și esența de vanilie într-un castron. Omogenizează cu mixerul.
- Completează cu frișca și amestecă în continuare.
- Adaugă vișinele din compot și amestecă cu o spatulă.
- Adaugă amestecul de vișine peste biscuiții tasați, nivelează, apoi lasă la frigider 3 ore.
- Ca o sugestie, tortul poate fi servit garnisit cu fulgi de migdale.